Smileffect tandblegning sker med Smil Zero gel. Smil Zero gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, hvor det reagerer med og nedbryder farvemolekylerne, der misfarver tandemalje. Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. BSmileffect tandblegning er 100% kosmetisk.


Sprøjte med smileeffect zero gel


Hvidere tænder på 21 minutter!
Smileeffect ægge stol
Tandblegningen holder 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Ved tandblegningen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen som er foreskrevet d. 05. marts 2010. Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1%. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er forbudt i EU for salg.

Pas på efterligninger

Der findes en del billige efterligninger, der ofte sælges via internet-sider med adresse i fjerne land. Tit sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. Disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter. Med en ægte Smileffect tandblegning undgår du alle ubehagelige overraskelser og får et flot og hurtigt resultat.
Smilet Zero gel til tandblegning overholder de ufravigelige bestemmelser i Europa-Kommissionen.

INDHOLDSSTOFFER:

1,2-propylenglycol, glycerin, troldnød (vinterhassel), D-limonen, poloxamer 407, Natriumperborat monohydrat, vinsyre, menthol, EDTA, natriumbikarbonatDermaBelle skincare & spa
Dronningens Tværgade 21
1302 København K
Tlf: 33 33 07 73
Vis på kortÅbningstider:Søndag
Mandag
Tirsdag - fredag
Lørdag
:
:
:
:
Lukket
10 - 19
8 - 20
9 - 18