Røde spørgsmålstegn Smileffect tandblegning er fuldstændigt smertefri og helt uden bevirkninger. Måske har du alligevel nogle spørgsmål, hvis du planlægger en Smileffect tandblegning.
Vi håber, at denne side kan hjælpe dig med få dine spørgsmål besvaret. Skulle du have yderligere spørgsmål omkring Smileffect tandblegning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål.

Hvidere tænder på 21 minutter!
HVORFOR BLIVER MINE TÆNDER MISFARVEDE?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så er alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få gavn af en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.HVORDAN FUNGERE TANDBLEGNING MED SMILE FFECT ZERO GEL?

Smileffect Zero gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes.HVORNÅR SKAL JEG IKKE FÅ EN TANDBLEGNING?

Smileffect Zero gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Tandblegning bør kun ske på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes før tandblegning.ER DER TÆNDER, DER ER LETTERE AT BLEGE END ANDRE?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå eller røde tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, - dette kan ikke afhjælpes med tandblegning.HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER TANDBLEGNINGEN?

Der er en eftervirkning på 1 time efter tandblegningen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i 2 døgn efter tandblegningen.HVOR LÆNGE HOLDER TANDBLEGNINGEN OG HVAD KAN JEG GØRE?

Tandblegningen holder minimum 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.HVOR TIT KAN JEG BLEGE MINE TÆNDER MED SMILEFFECT TANDBLEGNINGEN?

Smileffect skader ikke dine tænder, men vi anbefaler kun at holde tandfarven ved lige een gang årligt, når du har opnået den ønskede farve.
DermaBelle skincare & spa
Dronningens Tværgade 21
1302 København K
Tlf: 33 33 07 73
Vis på kortÅbningstider:Søndag
Mandag
Tirsdag - fredag
Lørdag
:
:
:
:
Lukket
10 - 19
8 - 20
9 - 18