Smileeffect ægge stol Din Smileffect tandblegning består af nogle få simple trin, og er fuldstændigt smertefri og helt uden bevirkninger. Med Smileffect tandblegning er du hurtigt er klar til at møde verden med dit nye hvide smil.

Inden selve Smileffect tandblegningen, er der nogle få trykte spørgsmål, vi gerne vil bede dig besvare, så vi er sikre på, at du er velinformeret om din Smileffect tandblegning.

Hvidere tænder på 21 minutter!
Trin 1 Trin 1

Du tager plads i det behagelige, beroligende ”Smileffect Egg” . Ved hjælp af en farveskala bliver din nuværende tandfarve bestemt.


Trin 1 Trin 1

Behandleren udleverer en særlig serviet med tandrensevæske, som du rengører dine tænder med i 30 sek før tandblegningen.
I mellemtiden vil behandleren fylde den første skinne ud af 3 med Smileffect Zero gel.


Trin 1 Trin 1

Den fyldte skinne placeres i munden og gelen bringes i kontakt med dine tænder. Derefter bliver Smileffects LED-lys aktiveret. Tandblegningen er i gang, og du slapper af i 7 min.


Trin 1 Trin 1

Efter 7 min. udskiftes skinnen og en ny isættes. Dette gentages een gang mere, så der ialt anvendes 3 skinner.


Trin 1 Trin 1

Din tandblegning er nu færdig, og kan se din nye tandfarve. Husk ikke at drikke og spise den næste time, og at undgå farvet mad de næste to dage.DermaBelle skincare & spa
Dronningens Tværgade 21
1302 København K
Tlf: 33 33 07 73
Vis på kortÅbningstider:Søndag
Mandag
Tirsdag - fredag
Lørdag
:
:
:
:
Lukket
10 - 19
8 - 20
9 - 18